A foglalás menete

A foglalás rendje vendégházunkban:

Vendégházunkban a hétvégi időpontokra, valamint szeptember 1-től április 30-ig  csak a teljes ház foglalható és legalább 2 éjszakára szóló foglalást tudunk fogadni. Nyári időszakban hétköznapokon a szobák külön-külön is elérhetők. A honlapon a szabad időpontok közül a kezdő és a záró dátum bejelölésével a foglalás folyamata megkezdődik. Első lépésként e-mail-ben visszaigazolást küldünk, amelyben a foglalás időpontját, teljes összegét, valamint a kért plusz-szolgáltatásokat igazoljuk vissza. Ezzel egyidőben díjbekérőt küldünk a teljes összeg 30%-áról(IFA nélküli ár), amelyet kérünk 48 órán belül átutalni. Amennyiben a foglaló összege beérkezik. számlánkra, erről visszaigazolást küldünk, illetve véglegesítjük a foglalást. Amennyiben a foglaló összege határidőn belül nem érkezik meg folyószámlánkra, és annak elmaradásáról nem kapunk tájékoztatást, a foglalást kénytelenek vagyunk törölni.

  1. Foglalás bejelölése a honlapon
  2. Visszaigazoló e-mail
  3. Díjbekérő(a teljes összeg 30%-a(IFA nélküli ár))
  4. Foglaló beérkezése
  5. Foglalás véglegesítése

Természetesen telefonon is fogadjuk a foglalásokat, ez esetben is hasonló annak menete.

Regisztráció:

Vendégeink a regisztráció után foglalhatják el vendégházunkat.

 A regisztráció két lépésből áll:

  1. A vendégház saját regisztrációs lapjának kitöltése
  2. Minden vendégünket a törvényi szabályozásnak megfelelően fel kell regisztrálnunk egy központi adatnyilvántartó rendszerbe (NTAK). Ez személyi azonosításra alkalmas igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély) szkennelésével történik, így minden vendégünket arra kérünk, hogy ne felejtse magával hozni okmányait, mert anélkül sajnos nincs módunkban vendégházunkban fogadni.

A fizetés módja:

Az Újhold Házában többféle fizetési módra van lehetőség:

  1. Készpénzes fizetés a szálláshelyen
  2. A teljes összeg előre utalása
  3. SZÉP-kártyás fizetés (vendégházunkban minhárom SZÉP-kártyát elfogadjuk, a K&H, MKB, illetve az OTP SZÉP-kártyáit is.)

Az idegenforgalmi adó összegét (IFA) jogszabály szerint csak készpénzben a szálláshelyen van mód kiegyenlíteni, melynek összege minden 18. életévét betöltött vendég esetében 350 Ft/fő/éjszaka.